bry dig inte

Hej alla glada!
Kom precis hem från stallet. Har vart på tränig ju, gick inte så bra -.- flög av (a) Gjorde grymt ont, landade rakt på svanskotan -.- och jag har ju redan fel! Inte bra det här kommer bli nu, kan nästan inte gå gör sååå ont. Får väl hur vart det här slutar någonstans..  Hande tänkt att ta en dusch nu, kanske hör av mig senare om jag orkar! Annars får ni sova så gott :) 



Dagens Outfit.

Kofta - Bikbok
Jeans - Gina
Halsduk - (?)
Skor - Dinsko
Skinnjacka - Auluna

skolan...

Hejsan! Har inte kunnit skirva så mycket dom sista dagarna har inte haft tid och så.. Men ska försöka att komma igång igen!
Tävlingen i Söndags gick rätt bra, fick bara ett stopp. Kom över alla andra hinder och så! Nu på söndag är det allsvenskan grymt pirrig. Ska tävla för Håbo i laget, ponny laget. Där från man hoppas att det går bra, vill inte göra så hela Håbo åker ut från allsvenskan. Men det ska gå bra! hehe. Idag är det träning på Stigsberg,
Iaf så sitter jag i skolan just nu, har svenska,, Tråkigt! Försov mig i en timme idag ungefär, inte bra. Snart lunch rast, ska försöka  hinna skriva lite berättelse innan den. Om det går. Haha. Ha det bra så länge. Puss på rumpan!


Haha, hittade en bild på datan i skolan :p hahahah.. jätte fin. * NOT *

fyy

Hejsan!
Förlåt mig för jag inte har hunnit skriva något idag, har inte haft tid med det. Har vart med emelie på jobbet hela dagen, vaknade runt 8 så gjorde vi oss iordning och så. Sen drog vi ner till finkan där emelie jobbar! Satt där och rorade med, Caroline tittade in en lite stund också. ' Var trevligt det! Drog upp till stallet runt 5, sen hämtade pappa mig! Åt middag med mami och papi.. Efter det blev det borgen! Kvällen började bra sen blev allt helt sajk.. Ska inte berätta vad som hände om någon läser den som inte ska läsa den -,.- Senare blev det trevligt, dom släckte ner allt.. Mysigt mysigt! Efter hända det inte så mycket.. Kom precis hem, jag med några killar hem, hehe! Snacka lite skit med dom. Hade tänkt och sova nu, imorgon är det tävling.. Ska bli roligt, jag hoppas att det går bra, annars jävlar. Ska försöka att sova nu, om jag kan. Har ganska mycket att tänka på nu. :( Orkar inte! puss&kram


Bror, du betyder allt för mig! Jag älskar dig så grymt mycket ♥


Hoppas att du talar sannigen, om du sårar mig! Jag lovar jag kommer död dig.. du vet vem du är..

bra kväll?

HEJSAN! :)
Kom nyss hem till Emelie, har varit ute! Idag har det varit grymt kul. Dansat och haft riktigt trevligt. Drog ungefär vid 10 till några killar som var en bit bort.. Och dom var inte så nyktra.. Vi pratde lite med dom, emelies mamma hämtade oss.,. och nu sitter jag här! Men nu ska jag vara lite social med emelie, annars kommer somna :p Höres, puss.puss



Caroline, jag älskar dig mest! <3

sommar

Godmorgon bloggen! Sitter här med te och en macka!  Guud å fint vänder det är ute. Undra vad man ska ha på sig (?) Fast det är inte så vart i luften det är bara 4 grader! Hm.. Vi får se hur det blir. Hoppas ni får en super dag.. puss.puss / J


Vill bara ha sommar, nu nu nu nu nu.<3

..

Nu ligger jag i sängen och hade tänkt att lägga mig snart! Vi höres. pusspuss / Joanna Wagnås

inte du!


Hejsansvejsan! Hur är det?
Men mig är det bra, bara att jag är sjuk! Min försklyning går aldrig över.. Det är jätte jobbigt, har nästan ingen röst kvar -.-
Kom precis hem, har vart nere i centrum och handlat! Träffade caroline också! Träningen gick bra, bara att han var lite trött, men han ska få vila imorgon..Så blir det nog bra till helgen.

Imorgon är det skola som vanligt ( suck ).. Ska kanske åka in med caroline till stan imorgon, hon ska träffa in kusin.. Och jag kanske ska köpa löshår om jag har lust! Men jag vet inte än, man kan ha dom pengarna till något roligare! Får se vad jag ska göra. Har inte diktigt bestämt mig än. På kvällen ska jag vara med emelie hjärtat, det var grymt länge sen! Ska bli roligt. Vet inte om jag kommer kunna skriva något imorgon, kanske i skolan om jah har tur (?) För jag kommer nog inte åka hem. Just nu har jag ingenting för mig, har jätte tråkigt. Som jag alltid har.
Slänger in en inlägg om ett tag.. puss♥

irreterad

Förlåt för dåligt uppdatering, men jag tränade igår och kom rätt sent! Så sov jag hos pappa också, det blev inte så mycket data där. Men nu ska jag hem till mamma så det blir mer nu! :)
Skolan började bra idag, men hade nyss vatten rik. Är grymt irreterad. För min lärare så att jag beteer mig som en 3 åring, och då blev jag sur på henne! Så hon försökte prata med mig men jag ville inte prata med henne.. menmen! Hoppas att jag blir glad snart.

Träning idag också, ska åka till håbo idag! Träningen igår gick helt okej, han gick jätte bra. Fin som vanligt! Han har gått hårt nu i veckan, det är bra! Ska tävla på söndag, tar en lätt klass in för allsvenskan! Det blir 80 nu. Får väl hoppas att det går bra! :)
Sitter och försöker komma på en berättelse. Men det går inte så bra! hehe. Vi hörs senare, kyss.kyss.kyss ♥



Idag får det bli den här bilden! Jag älskar dig.

skolan

Hejsan!
Sitter i skolan nu, väntar på caroline! Jag slutade nyss, rätt skönt. Har träning idag kl 7 idag, så jag kommer inte kunna skriva något idag! Eller kanske nör jag kommer hem ikväll ;)
Skolan har varit helt okej idag, ganska lugn. Har ingenting att skríva :s Vi hörs i kväll. Puss.puss J


pusss

Hejsan svejsan!
Är på grymt dåligt humör, så det kommer nog inte bli ett så långt inlägg! Jag vet inte varför jag är på så dåligt humör.. Hoppas att det går över snart, det är bara för tråkigt att vara på sånt här humör.. Någon som kanske kan göra mig glad? Mamma red idag, det gick faktist rätt ba för henne! Inget mer att säga om dagen. Kanske blir skola imorgon om jag mår bättrre, men vi får se! Ska träna imorgon, så jag måste nog gå till skolan.. ( suck ) Men nu ska jag gå och ta en dusch, gör mig iordning.. Sen är det nog läggdags. Hehe. Jag hör av mig imorgon, Sovgott. Godnatt! Puss.puss / J


Vemdalen 2008.

iloveyou

Nu är man hemma igen! Doktor sa inte så mycket, men om jag fortfarnade ahr ont på om ett halv så kommer jag få opereras :o Och det vill jag verkliegn inte? menmen, vi får se hur det går med det.

ohh jag får panik jag vill göra något!! Orkar inte bara sitta hemma, :s så grymt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra, jag vill gå ner och ta en fika.. Men ingen har slutat. Hoppas att någon gör det snart. Vi hörs ikväll, ska ju med mamma när hon ska träna så kommer inte kunna skriva något mera idag, eller ikväll. Ha det bra så länge! Puss.puss.puss


sjukk :(

Snart ska jag till läkaren, och se om det är något fel på mig (?) hehe. Jag kommer väl hem om en och en halv timme igen.. Jag får ju inte vara ute nu när jag är hemma från skolan :p ´Men i kväll ska jag med mamma när hon ska träna på min lilla häst, för jag kan inte gör det! puss.puss.

Lägger ut dagen Outfit också.
 

Jeans - Gina
Tröja - L.O.G.G
Skor - Dinsko
halsduk - (?)

modmorgon + sjuk

Hejsan! :)
Idag är det så att jag är hemma, mår inge bra alls! Får se om jag kommer orka skriva, men det tror jag!  Idag är det bara slapp som gäller. Sen vid 2 ska jag ner till sjukan.. Kanske måste åka och rönka mig :o För jag har haft jääte ont i min svansskota jätte länge nu. Ska jag kolla den idag, det kanske är någon spricka eller ngt. Men det får vi hoppas att det inte är! Men jag tror npg att jag ska sova lite till nu, hörs senare. Puss.Puss.


Agge skriv/målade mitt namn.. Tycke den blev rätt coll!

jaduuu..

Sädär ja.. Nu är man helt klar för lägg dags! Klaga inte ¨på att jag lägger mig tidigt, jag är sån! Fast på helger kan jag vara uppe mycket längre. Men man ska upp så tidigt upp vardagarna!

Jag orkar inte med dig längre! Har du någon gång tänkt på att jag kan inte vill göra allt som du vill? Vafan, tänk lite. Det är därför jag blir så jävla irreterad och inte skirver seriöst till dig. Jag bara skriver haha, du kanske borde tänka. Pallar inte med dig längre. Så jobbig som du är, man kan fan inte bli jobbigare (?) Hoppas du får ett bra liv utan mig. För du kommer aldrig få tillbaka den gammla jag! Jag kommer aldrig komma tillbaka till dig.. Jag vet jag beteer mig som ett svin, men jag bryr mig inte., Och jag kommer aldrig att bryr mig heller. Nu får du ta dig i tur med dina egna besvär. Su säger att du finns för mig,  jag säger att jag finns för dig. Men det gör jag inte längre. Inte längre. Så enkelt är det. Och acceptera det tack!!!

 

Kofta - H&M 
Linne - H&M ( L.O.G.G )
Jeans - Cheep mondag ( stavning ? )

Men nu är det nog lägg dag. Vi hörs imorgon. Godnatt, puss.puss.pussss. / J O A N N A


dans är livet

Hallu alla sötnosar! Hur är det?
Mår inte bra, börjar bli sjuk.. :/ orkar inte vara sjuk, det är bara jobbigt! Fast skönt man slipper skolan. Kom nyss hem frpn dansen, gick super idag. Var lungt, jag och en till tjej behövde inte göra så mycket. För dom lärde alla andra massa olika danser, så vi hade det rätt chill (a) Väntar på att mamma ska komma hem , hon hade något till mig eller vad hon snackade om `(?) Men vi får se när hon kommer hem. Är lite hungrig, IGEN! hehe. Jag ahr faktist börjat äta lite mera, det är bra. Förut åt jag inte så mycket, ,men det börjar bli bättre! Ska nog ta något och äta om jag orkar (?) Ikväll hände rinte så mycket, ska bara ta det lungt. Lite trött också. Men jag ska nog hoppa in i duschen nu. Hör av mig om ett tag. puss.puss

PS: Har inte så mycket bilder kvar. Ska lägga in nya i kväll. Ni får vänta! :) Kram

ny dag

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan, varit en rätt lugn dag. Ska snart till stallet, ska rida med malin. Har ingenting att säga om dagen. Har dans kl 7 också, bli ett kort inlägg idag. Vi hörs senare. puss.puss.puss


lägg dags

Ska snart gå och lägga mig, ska ta en dusch först! Sen är det nog lägg dags. Vi hörs imorgon! Godnatt & Sovgott  ♥ love


söndag

Senaste
1. Kompisar du träffade: Madde, malin & Mickan
2. Personen du pratatade med i telefon: mamma
3. Du fick SMS av: mikaela
4. Du kramade: (?)

Idag
5. Kläder: Mjukis : Olika
6. Bättre än igår: nej

Imorgon
7. Är det: Måndag 
8. Planer: gå i skolan

Frågor och svar
9. Det första du gjorde I morse? pratade med pappa
10. Vad åt du sist? Glass
11. Tror du på distansförållanden? -
19. Vem tänker du på just nu? ingen
12. Tror du att personen tänker på dig med? ..
13. Vart reste du sist? USA
22. Vad gjorde du igår kväll? va med kompisar
14. Liknar du din mamma eller pappa? Mamma
15. Ler du ofta? nja
16. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek & skönhet
17. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? JA!
18. I vems säng sov du i igår natt? mammas, hon var inte hemma
19. Vilken färg har din tröja? Blå

Sorg
20. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja
21. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
22. Gråter du när du skadar dig? ?

Lycka
23. Är du en glad person? Inte längre
24. Önskar du att du var lyckligare? Ja
25. Kan musik göra dig glad? ja

Kärlek
26. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?  Ja
27. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja
28. Har du en flick/pojkvän? inte längre
29. Är du nöjd med det? ..
30. Är du kär? vet inte, kanske.



ont i magen

Hello!
Hemma igen, efter en lång dag. Dansen gick ganska bra, bara att jag fick väldigt ont i magen.. Lite tråkigt! Har ingenting att skirva om dagen (?) Ja sagt så är det skola i morgon :o orka rinte med den, men jag mår inte så bra så kanske är hemma om jag får (?) Men ska se hur jag mår imorgon. Det kommer snö igen, varför? Orkar inte med det, började ju bli vår nej då ska snön komma tbx. Får väl hoppas att den försvinner igen! :)
Vi hörs lite senare, puss.puss



bra dag?

Godmorgon alla söta blogg läsare!
Haft en skön sömn? ;) Det har jag haft iaf förutom att ungefär vid 8 så blev det skit ljust i rummet, så var tvungen att gå upp och fixa det. Men se´n somnade jag om! Planer för dagen.

  • Gå upp, äta och fixa.
  • Åka till stallet, fodra hästarna sen rida.
  • Hem, göra min iordning.
  • dra ut träffa caroline'
  • dans kl 6
  • fodra hästarna kl 9
  • hem
  • godnatt ;)

Så ser min dag ungefär! Hoppas att det blir så. Men nu ska jag börja med det första gå upp om jag lyckas :) Ha en super dag, puss&kram J


förlåt mig

Jag vet inte hur jag ska göra längre.. Du var mitt allt. Men det gick fel, det är jobbigt att se dig men jag försöker bara glömma dig men det går inte! Att se dig med andra tjejer känns inte bra, Jag blir så jävla svartsjuk (!) Försöker verkligen men det går inte. Jag kan inte heller ta tillbaka dig för det kommer bara bli fel igen. Du vill få kontakt med mig.. Jag ser det, men jag orkar inte. Så jag vänder mig om och går därifrån. Jag älskade dig så jävla mycket, men allt gick bara så fel. Jag gjorde ett stort misstag, men det skulle ändå inte funka mellan oss. Förlåt mig! Jag vill fortfarnade kunna vara din vän.. Jag orkar inte ens tänka på det här, men jag måste få ut det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Du säger att du saknar mig. Jag saknar dig också, men jag vill inte gör det! Det får mig bara tänka på att  jag vill ha tillbaka dig, men jag ska inte hända. För det sårar bara båda :( Allt gick fel, drömde att få dela min sommar med dig. Men nu blev det inte så, jag det känns som hela mitt hjärta korssades när jag lämnade dig. Men det ända jag kan säga är förlåt mig och jag menar det verkligen! Jag vet att jag har sårat dig, jag sårade mig själv också.. Men båda måste gå vidare nu. Det är så och det får vi ta. Glöm aldrig bort du vet vad..:'( ♥

kallt igen

Chao! Kom nyss hem, har varit ute med massa folk, roligtroligt. Men iaf så har jag varit på borgen nästan hela kvällen, ganska mycket folk där. Jätte trött så ska nog gå och lägga mig snart.. ;p
Imorgon händer inget speciellt.. Ska upp till stallet vid lunch ska fodra hästarna.. Sen ta en tur. Har kvällen imorgon också, ( suck ) Men vi hörs. Godnatt & Sovgott / J O A N N A  W A G N Å S ♥


Agge och malin, så söta!


-

Haft en bra dag? Jag har haft en bra dag iaf! Dagen började med att jag vaknade lö halv 12 hemma hos madde. Då skulle Mikaela, Malin och Marielle äta frukost så jag åt med dom. Sen kl halv 1 kom deras mamma och hämta hos skulle till centrum mickan skulle träffa sin mormor, för hon hade fyllt år. Vi tog 2 bussen till stallet, jag och mickan skulle åka till håbo. Vid 3 drog vid dit. Det gick rätt bra att rida. Men nu ska jag göra mi iordning och dra ut.. Hoppas ni får en trevligt kväll.. puss.puss.puss
 

helg

Hejsan!
har inte kunat skirva ngt.. Har inte varit hemma, kollade på bio, kollade på taget lysrer stjänorna. nDen va jätte bra, det är någon film man ska se! :) Ska åka upp till stallet nu, ska åka till Håbo och träna med Mikaela. Men ska dra till bussen nu, hör av mig lite senare! puss.puss 


Gjort en ny Design, den eller den jag har nu?


Rolig dag

Hello.. Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Har varit i stallet hela morgon, lite jobbigt. Jag och madde tog en liten tur tillsammans! Mysigt. Nu ska vi till stan igen :p Kolla på bio hann ju inte med det går! Men nu måste jag skynda mig tåget går snart.. Ha en suger dag,puss.puss.puss J


SICKLA

Lite bilder från dagen då! :)
    
Jag och madde syster!

Dagens kläder jag köpte.
         

Allt är från ginatricot. olika priser, men orkar inte säga alla :p Inte så jätte bra bilder, men får duga.
Godnatt & Sovgott, puss.puss


skolan..

Hejsan!
Sitter i skolan och har svenka ska skriva en berättele men jag orkar inte just nu.. Idag har det varit en liten flumm dag! Inte fått så mycket gjort. Menmen,. Det har inte varit någon jobbig dag, bara lämnat in alla uppgifter man skulle göra. Har lämnar in allt jag skulle, brabra. Men jag ska försöka komma på en berättelse.. Men jag vet inte vad den ska handla om :o Men jag kommer nog på något!

Idag blir det nog roligt! Vi drar till Sickla direkt efter skolan.. Tar nog 20 i 4 tåget. Och vi ska åka till Slussen och sen byta. Heheh, vi kommer nog åka vilse, men det kommer nog gå bra! Eller får hoppas på det. Ha en bra dag. Ledig imorgon, skönt! Vet inte riktigt vad som kommer hända. Ha det bra, puss.puss.puss

 
Syster, jag älskar dig!

hejsan hoppsan

Gogmorgon sötnosar!
Som sagt idag är det skola.. Håller på att gör mig iordning! Tänk att jag kom upp idag, det brukar ta flera år innan jag kommer upp på morgonen! Men idag gick det bra.. Kommer inte kunna skriva något idag, om jag inte kommer få någon data i skolan idag, ska åka till Sickla men madde ( ilovesister.blogg.se ) Vi ska kolla på bio och kolla lite kläder.. Ska bli trevligt! :) Men ha en bra dag, hör av mig när jag kommer hem! Puss.puss.puss


Du är värd guld bror! <3

skola imorgon

Sitter här och tråkar framför datan, fick nyss en ny mobil av mamma, grymt glad. Tackar sig stort mamma, har alltid velat ha den från den kom ut! :) Men nu ska jag borsta tänderna och sova.. Godnatt & Sovgott puss.puss J


-

Nu är jag klar med läxorna.. skönt att få det av klarat. Fast har bara matten kvar.. men det kan jag gör i helgen eller något! Orkar inte plugga mer, jag och madde skrev 3 a4 papper med olika saker. Ibland så är vi duktiga. Madde drog nyss, följde henne till bussen. Nu har jag ingenting att göra. Mamma har en kompis här, så man hör dom babbla hela tiden -.- Ska väl gå och roa mig lite med dom, har verkligen inget annat för mig! puss.puss


 

 
Linne- H&M
Jeans - Puss & Kram


                                                                                                                                             P.s Inte dom bästa bilderna, men får duga.

yyes

Hello!
Sitter hemma med madde och tar det lungt. Vi kom nyss hem, Idag så var vi ju ute på en lång ritt. Det var roligt, fast vi red lite vilse och så men det gick bra till slut. Var ute i ungefär en och en halv timme.. Det var ganska jobbigt, :p Men kul som sagt. Ikväll vet jag inte rikigt vad som händer, ska iaf plugga nu men madde (ilovesiter.blogg.se) Måste gör klart lite uppgifter som ska in imorgon i skolan. Annars kommer det inte gå så bra gör mig..

Vet inte vad jag ska mig till längre! Jag älskar dig, men inte lika mycket som förut.. Allt har blivit konstigt, det känns som att det är vi längre.. Vi är på väg mot helt fel håll! Jag orkar inte mer, jag är rädd för att det kommer att ta slut här.. :( Men jag vet inte hur jag ska säga det till dig. Måste få ut det, jag måste säga det till dig.. men jag vte inte hur jag ska säga det till dig? Förlåt

Puss.puss




godmorgon

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade nyss.. Var en riktigt skön sovmorgon :) Inte så stora planeringar för dagen bara att jag ska ut och rida med madde och malin snart! Ska bli skojit, vi ska ta en riktigt lång tur! Det är ju riktigt fint vänder idag också :D Nu känns det verkligen som det börjar bli vår! Längtar..

Ska ta lite frukost, slänger in ett inlägg sen! puss.puss



Mitt ben i skolan.. :p

caroline inell mitt allt

Nu är det lägg dags! GODNATT


Du är min bästvän

Nu är man tillbaka! Orkar inte plugga mera.. Gjorde iaf lite. Har tagit en dusch också, det var skönt! ;) nu är det nog natti natti.. Börjar bli lite trött. Inte än, ska vara uppe lite till, kollar lite bloggar och kolla pea lite ;) puss.puss

fina,fina.

roligt

Hejsan!
Kom nyss hem från träning.. Idag gick det jätte bra faktist, men min nya sadel jag är så nöjd med den. Det kändes som att jag fick en mycket bättre sitts :p :) Nu är det plugg som gäller, har gjort klart so läxan eller skrev den lite snabbt nu.. vi har hur mycket läxör som helst.. De här har jag i läxa.

  • So, skriva en artikel
  • No, läsa och svara på frågor
  • Profil, skriva om en fågel och hur den beteer sig (?)
  • Engelska (?)
  • Matte, 30 tal :o
  • spanska (?)

Inte roligt, jag tycker det här är jätte mycket :o det kanske inte alla andra tycker, men det tycker jag iaf :o Men jag ska försöka bli klar med allt så slipper jag hålla på med det sen, och att det kommer försent in. Men nu ska jag försätta plugga.. Hör nog av mig lite senare. Imorgon blir det en lång ute ritt med madde och malin.. Så vet inte om jag hinner skirva något på dagen.. men kanske på morgonen! :) puss.puss / J O A N N A  W A G N Å S

 


haha, liten flumm bild på mig madde malin och agge. Vi hade tråkgit på bilden! :) Jag bjunder på den.



Ingen förstår, inte ens du.

Glöm mig gör det bara.. Jag orkar inte med det längre! Kan inte såra dig, det går inte.. snälla kan du bara glömma mig. Allt blir mycket bättre då. Det funkar inte mellan oss längre.. Vi har ingenting med varnadra göra längre.. :/

i love you

Hemma igen från utvecklingsamtalet.. Gick helt okej :) har inte så mycket att säga om det. Nu blir det stallet igen, och träning.. Ska bli roligt! :) Ha en fortsatt bra dag.. puss.puss ♥


sådäär ja..

Nu så är det dags att göra sig iordning och åka till skolan, utvecklingssamtal :oo kommer dö. Men hoppas det går bra, jag hör av mig lite senare.. Vet inte om jag hinenr skri va ngt emr för en i kväll, ska nog åka direkt upp till stallet sen men vi får se.. Puss.puss önska mig lycka till (a)

HEJ!

Hejsan!
Ojoj, jag måste nog plugga lite.. Vi har fått hur mycket hem uppgifter som helst för att vi är lediga idag och imorgon ( Tisdag & Onsdag ) Aa iaf så kom jag nyss hem från stallet, veterinären skulle komma så var tvungen att åka upp.. Hon kollade nästan alla hästarnas tänder, och Bongos tänder var bra och fina sa hon :p Det var kul att höra, slipper man mer problem med hästen.. -.- Han fick också en spruta så man blir trött :p omg... han kunde typ inte gå han var helt bort, hehe. Så jag kanske inte får träna idag om det inte blir bättre :o Hoppas att det blir bättre, vill träna idag :) Men vi får se.. Idag ska jag inte göra så mycket på dan, men kl halv 2 har jag utvecklingssamtal, sen halv 5 ska jag åka upp till stallet och ta in hästarna och fixa allt, undra varför jag inte gjorde det nu (?) menmen, får väl gör a det sen. Och kl 7 är det träning i Stigsberg. Men nu ska jag ta lite och äta och kolla lite tv, får se om jag orkar plugga lite ;) Ha en bra dag, slänger nog in ett till gb sen.. Puss.puss J


JAG VILL INTE FÖRLORA DIG.

Sådär jaa, nu har jag ätit lite.. :) Mamma kom nyss hem också. Ska nog kolla lite på tv nu, och läsa lite läxor. Men vi hörs imorgon. Godnatt, pussss J


skojit

Nu är jag äntligen hemma igen.. Dansen gick super, har uppvisning snart så vi började med en ny dans! Ska leka seexig, det ska bli roligt :) Så skönt som det var så var det ingen jobbig träning, det brukar vara grymt jobbigt! Åååh shiit, imorgon är det utveklingssamtal :o Hoppas det går bra.. (?) undra om det gör det.. Fast jag tror att det ska göra det för har inte godkänt i två ämnen förut hade jag inte godkänt i något.. Så det börjar bli  bättre :) Good säger jag.. Ska fortsätta så nu och satta på höga betyg. Vill nog gå Strömsholm, Och jag tror att det är höga betyg där.. Det är bara bli en duktig flicka. Men nu ska jag ta något att äta.. Hör av mig senare, puss.puss.puss



Så söta skor!

-

Just nu sitter jag bara hemma med madde, och väntar på att klockan ska bli 7 för då börjar dansen! :D Längtar.. Vi kanske ska gå ute ett tag och ha skoj innan men vi får se..
Dagen har vart rätt okej, har inte varit på det bästa humöret menmen.. Började skolan kl 9 och slutade 3. Åkte till centrum efter skolan och fikade med madde! :) Det  var trevligt. Sen drog vi hem till mig och nu sitter vi här. Hon hjälpte mig med bloggen, ganska nöjd faktist :) Men nu ska jag vara lite social med madde. Ha en bra kväll, skriver nog mer när jag kommer hem från dansen! Puss Joanna

Först inlägget

Hejsan! Nu är det så att jag har gjort en ny blogg, har haft några styckna förut.. Men har lagt ner med dom. Så nu ska ´jag försöka på nytt. Hoppas att ni gillar den. Puss Joanna



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0